søndag 12. september 2010

Ett ras...Nok en gang har jeg latt meg inspirere av Ayumi eller Pink Penguin som hun kaller seg i bloggverdenen. Hun deler generøst med seg av flotte tutorials, selv om hun også selger sine arbeider på etsy.


To av stoffene her fikk jeg av henne, som en liten gave etter en handel. Alt var pakket inn i små gjennomsiktige plastikkposer med flotte bånd, så delikat og lekkert at jeg slett ikke hadde lyst til å pakke ut...


Inni vesken/sminkepungen har jeg - etter Ayumis oppskrift - sydd små lommer. Vesken er foret og lukkes med glidelås. Her er også en liten hank og et pyntebånd med plass til nøkkel.

Som gammel scrapper sparer jeg på alt av bånd og tags, småting som kommer på klesplagg - den røde lenken jeg har brukt her, kom med tøy fra Wow. Som du ser av bildet er det akkurat plass til en Nintendo DS - midt i blinken synes jentene her i huset.

Er du litt større enn en Nintendo spiller pleier å være...passer denne lille vesken veldig godt til sminke eller småstæsj ;)

Ja - og tradisjonen tro har jeg laget mer enn en veske....I alle fall har jeg kommet et stykke på vei til en hel liten stabel av halvferdige småvesker.... Jeg gremmes litt over denne trangen til å masseprodusere..., men tenker at det sikkert kommer bursdager jentene skal gå i eller en "i siste liten gave" som raskt må være ferdig.


Disse ligger her i påvente av glidelåser og for. En jobb jeg heldigvis ikke ser på som en jobb - forklaringen Ayumi har for påsying av glidelåser er effektiv og veldig grei! Det blir bare moro!

Jeg har brukt fleece til vattering.


På etsy er det billige glidelåser. Jeg bestilte 50 stykker i ulike farger og betaler 174 kr. for alle...Det er en utrolig hyggelig pris!


Her er en turkis utgave!

Se min lille stabel....

Ikke glem å besøke Ayumi da!

5 kommentarer:

 1. For et herlig ras!! :-D
  Så mange flotte stoffbiter i de deiligste farger, en herlig bunke småvesker til å bli skikkelig gla' av på en gråværssøndag!
  Ha en fin uke, nå må jeg innom bloggen til hun du linker til.. ;-)

  Klem!

  SvarSlett
 2. ÅÅÅ disse var så flotte - herlige farger sammen!!

  Tenk om man kunne... hatt tid til alt. Men da tror jeg jammen gubben hadde gått av hengslene om jeg begynte å sy i tillegg. :P Sånne små prosjekter er akkurat passe, gardiner å lange sømmer er for kjedelig! Pirk er gøy!!

  Ha en super dag!

  SvarSlett
 3. Å så fine de ble. Nå fikk jeg jammen lyst itl å sy litt igjen jeg også. Det er leeenge siden nå.
  klem :)

  SvarSlett
 4. Hei!
  Disse veskene/pungene du har sydd er kjempeflotte. Søte stoffer. Deilig å ha noen ekstra liggende for sikkerhets skyld!

  Ha en strålende uke!

  SvarSlett
 5. Hei der - mitt første besøk på bloggen din og så absoutt ikke det siste! Så mye artig du syr! Og fargesammensetningene dine er helt herlige :)

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på kommentaren din! Tusen takk!

Related Posts with Thumbnails