søndag 18. september 2011

Heklet lue..Denne helgen har gått veldig fort. Vi jentene har ryddet og vasket, vært på bytur og håndballcup - og så har vi ventet på at pappaen i huset skulle komme hjem fra sin villmarkstur til Alaska. Nå er han her, endelig.
Jeg har laget en liten lue av restegarn - det er Viking garn, tykt og mykt.
Luen er heklet etter innfallsmetoden, jeg har heklet fastmasket i bakerste maskeledd og felt av når jeg har sett at det har vært nødvendig. Jeg la opp masker etter hodeomkretsen til ei av jentene.
Nå er det beina på bordet og tax-free sjokolade i skåla.
 Ha en koselig søndagskveld!


post signature

8 kommentarer:

 1. Så frisk og fin lue! Nok en gang kunne jeg ønske at jeg kan helke, men det ser ikke ut som jeg lærer det dette året heller.....
  Ha en avslappende søndagskveld!
  :)

  SvarSlett
 2. Så søt lue. Er dette restegarn etter blomsterskjerfet? Jeg heklet bare flere blomster, så det blir nok ikke noen lue på meg, nei.

  SvarSlett
 3. Jeg er tilbake i bloggeland, omsider :) Og så mye lekkert du har laget, spesielt de små hekla-tingene! Apen var superkul! :)

  Stor klem

  SvarSlett
 4. Så fint det ble når du hekla de slik. Fine fager også. Blir nok god å ha etter hvert nå.

  Klem

  SvarSlett
 5. Fine farger og fin blogg :)

  SvarSlett
 6. Hei Hanne. Det var en kjempeflott lue. Du er så flink til å hekle/strikke uten oppskrift! Skjønner godt at det er godt å få hjem mann og pappa etter en sånn villmarkstur... :O)

  Så nydelige kattunger dere har fått. Man kan jo ikke annet enn å ønske de velkommen selv om man i utgangspunktet ikke ønsket seg sånne små nøster. Husker da vi hadde kattunger, de var jo så skjønne og nydelige. Det ble rent stusselig da tiden gikk og man etterhvert måtte gi de bort! Håper dere finner snille hjem til dem når den tiden kommer!

  Ønsker deg en fortsatt fin uke!

  klem

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på kommentaren din! Tusen takk!

Related Posts with Thumbnails