Her har påskeharen stått for baksten i påska...Selvfølgelig tuller jeg, men de ferske rundstykkene til frokost har på mystisk vis - så å si vært ferdige på en-to-tre - og tilsynelatende kun minutter etter at husmora har entret kjøkkenet. Det foregår ikke noen form for magi bak husets fire vegger her i gården, ei heller har vi innleid hjelp..
Jeg har rett og slett bakt på "no knead" metoden...
Ganske morsomt og veldig praktisk måte å bake på ..
Deigen settes om kvelden (ca to minutter) og om morgenen settes ovnen på. Deigen fordeles med skje over i melete muffinsformer...(teflon/metall eller det du har). Dette tar kort tid - så er det steiking (ca 15 min) og du kan snart nyte deilige, ferske frokostrundstykker uten å ha gjort så mye, egentlig.
Det er nesten magi, det.
Her finner du oppskrift og selv om påska er over og påskeharen forlengst har dratt sin vei - er det ikke lenge til helg, igjen! ;)
Oi, de så meeeeget gode ut! Her har vi laget regnværskaker i dag, selv om det strengt tatt bare har vært litt overskyet.. =) Det er som pepperkaker, uten (pepper) krydder.
SvarSlettMvh Siv
Tusen, tusen takk for link - disse skal garantert prøves i helgen :)!
SvarSlettSøsteren min har forresten skrytt av No Knead Bread nå i lang tid, så det står også på listen over bakeprosjekter.
Ha en fin kveld!
Hi hi. så artig å se at du også er blitt bitt av basillen. Jeg laget no knead rundstykker til alle frokostene i påsken etter at jeg hadde lest om de på Mat På Bordet bloggen :)
SvarSlettDet er jo så fort gjort og så er de suuuupergode.
Jeg testet mange varianter; fine, rug, spelt, havre etc!
Klem fra kristine :)
Å herlighet, tusen takk for tips! Disse så kjempegode ut! :)
SvarSlettFantastisk!! Akkurat hva jeg er på let etter:) De skal prøves, ser veldig gode ut!
SvarSlettKlem:)
Å, så deilige disse rundstykkene ser ut!!
SvarSlettOg TUSEN TUSEN takk for en utrolig overraskende og kjempekoselig gavepakke til meg og jentene! Stor klem fra alle oss.
Åhh, de så fantastisk gode ut..., toro jeg også må prøve disse!
SvarSlettSå kreativt og fint å¨bruke bestemorsrute til en liten pung..., akkurat passe til den søte ugleungen... :O)
Ønsker deg en fin kveld og en flott weekend!
klem
Så lurt! Denne teknikken/oppskriften må prøves ut.
SvarSlettKlem
Det var nesten så det ble satt en deig i full fart her nå... Men får vente til helgen! Klem Misemor
SvarSlettÅ, de så kjempegode ut! Og så lett det hørtes ut å lage dem. :)
SvarSlettKanskje de må prøves?
Mmmm de så gode ut...og så lettvint da:)
SvarSlettPrøves ut til helgen kanskje:)
Ha en herlig helg
Ann-Charlotte
De så jo kjempegode ut og så enkelt da :) Liker når det er enkelt og kjapt. Tusen takk for oppskriften, eller stedet der du fant den :)
SvarSlettØnsker deg en god helg. Klem fra Anne-Britt
Er slett ikke så dum den der påskeharen ;-) Takk for tips!
SvarSlettGod helg - klem Siv