lørdag 4. september 2010

Bursdagsinvitasjoner og kake.Kjære Helenemor, gratulerer så masse med dagen som var! Jo, her i huset har vi hatt høstens første bursdagsfeiring. Kake må man ha, som seg hør og bør! Marengskake med masser av bjørnebær og kiwi ble det denne gangen. Her er oppskriften. Denne varierer jeg med jordbær og bringebær, rips og druer... alt ettersom hva jeg har... Vi er så heldige å ha masser av bjørnebær rundt huset - ekstra morro er det når de er store som druer... Jeg har forresten like deler vaniljekrem og kremfløte, ikke kun kremfløte.

Jeg har lagt opp til at invitasjonene til barnebursdagene skal være litt annerledes...Og det må man jo følge opp... Det var bare at denne gangen hadde jeg ingen gode ideer.. helt til jeg våknet en morgen og visste hva jeg skulle finne på. Jeg ville lage spåer....


Designet er veldig enkelt og jentene ville gjerne være med å lage og fargelegge. Inni tall-lukene står hvor og når bursdagen skulle feires, hvem som inviterte og så videre.

Siden det er 17-18 jenter i klassen var det kjekt med et enkelt design!Helene var i alle fall godt fornøyd!

2 kommentarer:

  1. Nam den kaka så god ut... :)
    Og så smarte invitasjoner!

    SvarSlett
  2. Så lurt med de spå-invitasjonene!
    Så fine punger du har sydd også. jJeg har også den boken. Det er så mye fint i den. Likte så godt stoffene du har brukt.

    SvarSlett

Jeg setter stor pris på kommentaren din! Tusen takk!

Related Posts with Thumbnails