søndag 11. mars 2012

Heklet brødkurv


Dette har vært en god dag, så langt.
 Våknet opp til strålende sol fra skyfri himmel, god temperatur og tekstmelding fra ei god venninne som ønsket seg turkamerat. Kl 09.00 sto rundstykkene klar til heving og det var bare å hoppe i joggeskoa. Å gå tur på en myk skogbunn, med gamle trær på alle kanter  - og lydene som bor der ute er fantastisk deilig...Jeg kjenner det gjorde godt.
Rundstykkene fikk plass i en nyheklet kurv. Den ble faktisk tatt i bruk før trådene ble festet...
Egentlig tenkte jeg bad da jeg heklet den, men kjøkkenkurv passer også ;-) Hvitt er delikat og passer også til mat..Jeg har brukt oppskriften HER som utgangspunkt  (som så mange ganger før). Jeg heklet på pinne 4.5 med dobbelt bomullsgarn, "Spar Garn" heter det og passer fint til interiørarbeider. (Har du ikke heklet slike kurver før, anbefaler jeg merketråd).
Etter tur og deilig frokost ventet sola på meg ute, jentene tegnet med kritt på asfalten og hoppet paradis- i korterma genser. Det føltes litt som sommer :-)Ha en riktig hyggelig kveld og ettermiddag!

Hanne

8 kommentarer:

 1. Oi asså, den var jo bare lekker ja! ;)
  Fin søndagskveld til deg!
  Klem

  SvarSlett
 2. For en ren og fin brødkurv! Jeg har ikke fått til denne kurvheklingen enda jeg, men etter det enorme prosjektet mitt kan jeg ta meg tid til å prøve litt mer..
  Endelige fikk jeg sett bildet av det flotte broderiet ditt. Det slagordet var jo bare helt skjønt:) skal huske på det og bruke det når jeg trenger det om noen år;) hehe
  Ønsker deg og dine en riktig fin kveld;)

  SvarSlett
 3. Så fin og praktisk kurv! De nystekte rundstykkene så utrolig gode ut:)

  SvarSlett
 4. Kjempelekker kurv! Fikk jammen lyst til å prøve meg på en heklet kurv, jeg også - med tid og stunder... ;)

  Klem,
  Aud

  SvarSlett
 5. Så fin den var! Jeg som har tenkt at jeg skulle sy meg en brødkurv...kanskje den må bli heklet heller :)

  SvarSlett
 6. Nydelig kurv og heldige du som hadde en solfylt søndag. Her i Trondheim har det bøttet ned.....gleder meg til vårend turer i marka jeg også :-)

  SvarSlett
 7. Så mye fint du har strikket og heklet! Mariusgenseren ble så flott, liker den i orginalfargene, tenker litt på å strikk en til meg selv! Flotte trekk, både til vinkartong og klokke og fin brødkurv. Som du skjønner der det en stund siden jeg har vært noe sårlig i blogglandia. Har slitt med influensa og bihulebetennelse, noe som har resultert i lite håndarbeid, blogging og kommentering!
  Ønsker deg en strålende kveld!

  klem

  SvarSlett
 8. De er herlige, disse kurvene. Lette å plassere når de ikke er i bruk også. =)
  Forresten, jeg mørner også, hihi... LIKER!!!
  Klem Tone B

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på kommentaren din! Tusen takk!

Related Posts with Thumbnails