fredag 16. mars 2012

Bamsefars vest.I skogen skulle være fest for Bamsefar i lia... Vel, ikke fest for bamsefar (kanskje for Gubben og Gamla..som begge har bursdag i løpet av en uke), men vest skal han i alle fall få!
Som vanlig finner jeg prosjekter som egentlig ikke passer aldersgruppene i dette huset, da er det godt det finnes ei jente her som blir veeeldig glad når mammaen får slike merkelige innfall og strikker i vei uten mål og mening...En litt kortere babyvest passet nemlig bamsen perfekt i str. 0 - 3 mnd.


Fine bamsen og Helene selvfølgelig ;-)

Jeg fant vesten jeg strikket inne hos danske Tusindfryd, men den finnes ikke der mer. Hun skriver at du blant annet kan finne oppskrift på vesten inne på Ravelry.  Selv om jeg ikke har riktig alder på mine barn - kan det kan jo tenkes andre har barn i mer passende alder? Raskt og veldig koselig arbeide. Denne vesten er strikket av ca 1 nøste Drops Alpaca.

Kose deg med helga som snart banker på!post signature

5 kommentarer:

 1. Kjempefin vest Hanne, elsker jo lilla da, he he... skulle ønske jeg var flinkere til å strikke.. Jammen ikke rart både Bamsen og Helene smiler..

  SvarSlett
 2. Veldig søt vest, og så kjekk bamsefar ble :-)

  God helg - klem Siv

  SvarSlett
 3. Søt vest!!

  Nyt helgen og kos dere!!

  SvarSlett
 4. så klart at bamsen måtte få seg vest;) koselig;) flott vest var det også;)

  SvarSlett
 5. Slike bamser øker flere hakk i kvalitet med litt strikketøy på. Jeg synes dette var et supert prosjekt for et lite nøste du sikkert hadde i kurven :-)

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på kommentaren din! Tusen takk!

Related Posts with Thumbnails