lørdag 25. september 2010

Calorimetri...


Merkelig navn på et pannebånd igrunnen! Det skal ha noe med mengde varme (varmetap eller varmeoppnåelse) å gjøre og da skjønner jeg litt mere. I alle fall - har jeg det siste året sett flere slike pannebånd dukke opp på blogger, og de ser veldig morsomme ut å strikke! Nå er det sånn at her i huset skal ingenting som klør, brukes. Jeg er fremdeles litt spent på om "prinsessen på erten" kan ha dette, men jeg gir det et forsøk!


Det var virkelig moro å strikke! Det ble ferdig på en kveld og veldig raskt kom det litt pynt på også! De heklede blomstene fant jeg oppskriften på hos Stoff og Stil (nr. 95006). Dersom alt går etter planen, lager jeg også et skjerf av disse blomstene. Jeg har brukt Alpakka fra Sandnes garn til pannebåndet.

Her fant jeg oppskriften jeg brukte. Til min åtteåring strikket jeg i enkelt garn på pinne nummer 3.5 - Tusen takk for flott oppskrift, Linda N! Jeg kommer helt sikkert til å strikke flere!Når du strikker og snur arbeidet (se oppskrift) - lages det helt naturlig en del hull. Disse synes ikke, men knapphull har du....


4 kommentarer:

 1. Disse er kjempesmarte! Jeg strikket slike som venninnegaver til fjorårets jul, og det var en stor suksess. I tillegg har jeg et par selv også. :)

  SvarSlett
 2. Så flotte det var! Og så smart de var også.:)

  SvarSlett
 3. Hei!
  pannebåndet ble kjempeflott! Håper det falt i smak hos prinsessen, hun kledde det ihvertefall veldig godt!

  har strikket noen calometry pannebånd jeg også... :O)

  Ønsker deg en strålende uke på sørlandet!

  klem

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på kommentaren din! Tusen takk!

Related Posts with Thumbnails