fredag 26. november 2010

De første juleforberedelser...

Starter for meg med julekortlaging.... Tradisjonen tro får vi til et scrappetreff sånn like før jul med den faste treff-gjengen. Vi er syv jenter som har holdt sammen i flere år nå. Det artige er  - for min del - at jeg ikke kjente noen av dem før jeg startet med scrapping.
Forrige treff lagde jeg julekort. Siden jeg lager ganske mange, er jeg avhengig av et enkelt design. Jeg har sett et liknende julekort en gang - men helt likt er det dog ikke.

I år har jeg utelukkende brukt mønster papirer fra 3ndy design (sjekk ut bloggen for mye flott inspirasjon) og Gudrun Loennecken. Hun selger på Epla også dersom det er vanskelig å få tak i papirene der du bor.
Jeg synes hennes papirer er nostalgiske og koselige -  for meg er Gudruns papirer JUL!
"Vi ønsker dere" teksten er printet ut, ikke stempel altså!


Denne gangen lagde jeg også et telyskort på treffet. Jeg ble ikke helt ferdig, det gjensto litt pynt her og der. Slik ble det altså til slutt! Telysene lukter pepperkaker...Jentene lurte meg til det der...


telyskort inni
Her ser du framsiden av telyskortet, på baksiden er det bilde av jentene. Tags inni og på front er Vibeke Spigseth design (Scrapper's choice)
Har du lyst til å lage ditt eget telyskort , legger jeg link til mal HER.


Kremmerhus av 3ndypapirer

Så vil jeg til slutt minne om Give-Awayen min! Se innlegget under! Du har mulighet til å ta lodd på en sminkepung! Trekker søndag ettermiddag :)

Ha en deilig fredagskveld og helg!

3 kommentarer:

 1. Lekre julekort!!

  God advent Hanne :o)

  SvarSlett
 2. Kjempeflotte julekort... :O)
  Så morsomt med teksten man kan krysse for hva som passer best!

  Veldig flotte de telys kortene også!

  Ønsker deg en kjempekoselig adventshelg!

  klem

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på kommentaren din! Tusen takk!

Related Posts with Thumbnails