søndag 28. november 2010

Julekalenderen min - her er den!


Denne julekalenderen lagde jeg for noen år tilbake. Jeg ble spurt om å holde kurs på NM i scrapbooking i Tønsberg og takket ja til det - ideen til denne kalenderen hadde jeg klar i hodet, bare ikke på papiret. Heldigvis ble den slik jeg hadde tenkt :-)

Det går en del papir og bånd og ikke minst tid til å lage denne kalenderen. Hver luke i kalenderen er pyntet før den er satt sammen. Her er brukt flere ulike teknikker, mønsterpapirene og pynt er holdt i samme serie - for å skape en helhet.

Her er masse detaljer!

Toves stempel - skøytejente.

Selve kalenderen henger på en tynn rundstokk, båndene øverst har en liten løkke. Dette er ikke en kalender med plass til gaver hengende på, her henger en post-it lapp eller lignende mellom de to blå lagene....under motivbildet. Aktivitetskalenderen er også populær her i huset!
Hele kalenderen kan enkelt foldes sammen (se bildet øverst) - min oppbevares i en pepperkakeboks.

Jeg har kurset folk i denne kalenderen - også etter NM, derfor har det blitt til at jeg har holdt den litt inntil brystet.... Jeg tenker at det er på tide at flere kan se den - ikke minst fordi to - ja, tre av mine venner også har bidratt til kalenderen på sin måte. Her er nemlig stempler fra TOVE, GUDRUN og LENE. Tove sendte meg trykk den gangen, så jeg hadde mange motiver å velge fra. Det er jo disse stempelene som på mange måter gjør kalenderen.

Ha en flott adventstid!

7 kommentarer:

 1. Å den er så fiin! Og en veldig fin ide :))

  SvarSlett
 2. Tenkte på deg i dag, Hanne, for jeg fant frem min julekalender. Takk for super inspirasjon. Min er straks klar til å henge på veggen og fylles med mye moro vi skal gjøre nå i adventstiden. God advent til deg og dine!

  SvarSlett
 3. Åhh, så utrolig flott og spennende adventskalender. Jeg er ikke noe flink til det selv, men jeg syns aktiviteskalender som et aleternativ til gavekalender(eller tilegg) er BRA.

  Kjenner igjen mange av stemplene til Tove. Fikk aldri kjøpt noen av de, desverre!

  Ønsker deg en flott mandag!

  klem

  SvarSlett
 4. Åh, nydelig kalender! Og så lurt med mange koselige adventsaktiviteter, for både store og små :).

  Endelig nettilgang igjen, men fortsatt noe flyttekaos hjemme. Jeg gleder meg til blogging og ikke minst blogglesing igjen snart! Ha en flott uke!

  SvarSlett
 5. Må si du er dyktig OG tålmodig! =)

  SvarSlett
 6. Superflott kalender og mye arbeid. Kan tenke meg den er koselig å ta fram hver år. ☺

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på kommentaren din! Tusen takk!

Related Posts with Thumbnails