fredag 3. desember 2010

Flere pakkelapper.
Jeg har kost meg med å lage pakkelapper til jul - i flere varianter og farger. Over har jeg brukt utklippsark fra Gudrun Loennecken og 3ndy papir.


Pakkelappene over her er laget av hvitt papir og utstansede hjerter. Hjertene er dies fra QK. I toppen har jeg satt en eyelet. Pakkelappene under har også utstansede motiver fra QK-dies.Pakkelappen helt til høyre i bildet har en enkel, heklet firkant i rødt - limt fast med glue dots!Disse er sprayet med glimmer mist over en snøfnugg mal...på Kraftkartong. Ble riktig fornøyd med dem.


Ideen til disse pakkelappene fikk jeg av Kristine Biseth. Som du ser av bildene kan de åpnes og lukkes enkelt. Inni er det plass til en liten til/fra hilsen eller annet.Motivene er fra 3ndypapir og Gudrun Loennecken. Jeg har satt vekselvis en og to eyelets i toppen til lukking og pynt. De fleste pakkelappene er svertet i kantene.Stempeltrykk (Lene Solhaug), fargelagt med Promarkers.
Ha en riktig fin helg!

5 kommentarer:

 1. Åh, de var bare vakre! Skulle ønske jeg var litt flinkere til sånt;)!

  En liten award til deg ligger hos meg!

  Klem :)!

  SvarSlett
 2. Her var det mye lekkert!! Ble kjempeinspirert! (Og vet du hva...jeg har nesten helt glemt de stemplene....må nesten løpe ned å finne de frem med en gang ;) Veldig koselig å se at du har brukt de:))

  SvarSlett
 3. Flotte pakkelapper!
  Jeg ønsker meg mere tid i natt... slik at jeg kunne la inspirasjonen komme ut i verden :)

  Go' helg!

  SvarSlett
 4. Utrolig flotte pakkelapper du har laget. :)
  God helg!

  SvarSlett
 5. Hei, så utrolig mye fint du lager! Fant deg via kreative kvinner, og jeg legger meg til som følger:) Skal kose meg videre med bloggen din!

  Klem fra Britt

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på kommentaren din! Tusen takk!

Related Posts with Thumbnails