torsdag 5. mai 2011

Kom mai, du skjønne milde!





Det er snart på tide å lufte bunaden ;)
Jeg har Sognebunad etter min bestemor og farsslekta  - og er ikke rent lite stolt av den! Det finnes ikke vakrere plagg, spør du meg. Mai er jo bunadsmåneden og i år blir min bunad luftet minst to ganger.I en konfirmasjon og til 17. mai, selvfølgelig.




Etterhvert har jeg planer om å sy bunad til jentene mine. Jeg har allerede kjøpt broderipakker til forkler, så det er rett og slett bare å manne seg opp - for Aust Agder -Åmli bunader skal det bli på begge to - Jeg har heldigvis litt tid på meg ( siden det er konfirmasjonen jeg tenker på).




Jeg har sydd poser til skoene mine i alle fall - har brukt broderimaskina og likte godt resultatet. Disse posene skal jeg garantert lage flere av, jeg kjenner mange med bunad ;)
Posene er sydd doble, slik at de er stødige.







Kirsebærtre i full blomst!
 


Ha en flott kommende helg!




post signature

8 kommentarer:

  1. Hei, kjempefine bunadskoposer! Syr du slike på bestilling? Perfekt gave til mamma.
    Hilsen Anja, anja@hortentannteknikk.no

    SvarSlett
  2. Hei Hanne. Nydelige bilder av treet i blomst. Mai er en hektisk med vakker måned. De bunadskoposene var kjempelekre. Klem :)

    SvarSlett
  3. Nydelige vårbilder, og så flotte bunadsko poser. De var jo både praktiske og utrolig fine. :)

    SvarSlett
  4. Så flott denne var da Hanne!! Denne posen kommer du nok til å få et "ras" av bestillinger på!! Siden jeg er så heldig å være din lillesøster kan jeg jo kanskje legge inn et ønske om julegave... :)
    God helg til dere der borte :)
    Klem klem

    SvarSlett
  5. Herligheten for noen flotte skoposer!! En super gaveide!!!

    Nydelige bilder også:)

    Ha en finfin helg:)

    SvarSlett
  6. Jeg har kystdrakt, og jeg tror det er det plagget jeg setter aller størst pris på :-) Og så føler jeg meg så fin i den :-D

    God helg - klem Siv

    SvarSlett
  7. Så imponerende at du faktisk har tenkt å sy bunad til begge jentene dine. Det er jo en helt fantastisk gave å gi dem:) Nydelig blogg du har! Og likte godt bølgeteppene dine under her + bunadskoposene selvfølgelig:) Ha ei god helg!

    SvarSlett
  8. Så smart med pose til bunadsskoene! Og tenk så stolt jentene kommer til å være i hjemmesydde bunader, det er litt av en gave å få.

    Ha en deilig helg!

    Klem fra Maria!

    SvarSlett

Jeg setter stor pris på kommentaren din! Tusen takk!

Related Posts with Thumbnails