fredag 5. august 2011

Bordskåner/gryteunderlag



Jeg liker ikke å kaste tøy. Når jentene ikke kan bruke tøyet sitt mer - gis det bort, det er veldig sjelden noe går i søpla. Buksa jeg har strikket denne bordskåneren av,  var allerede lappet en gang på kneet. Da det dukket opp flere hull på det andre kneet - la jeg den bort i systoffhaugen.



Ettersom jeg i seinere tid har sett flere flotte puter strikket av dongeribukser....måtte jeg jo forsøke dongeribuksestoff-strikking, jeg også.... Obs! Det går veldig mye stoff med til slike prosjekter og det er tungt å strikke med slike remser! Planen min var i utgangspunktet to grytekluter - det endte opp med en bordskåner av hele buksa. Kraftig ble bordskåneren i allefall ....

 


Ha en fin kveld!
post signature

6 kommentarer:

  1. Haha! Det der kjenner jeg igjen! Har vewvd matter med dongerifiller og hekla matter! Varer leeenge! God helg! Synnøvehilsen

    SvarSlett
  2. Utrolig stilig, Hanne. For to uker siden kastet jeg en stor pose dongerilapper. Tenkte at jeg aldri fikk bruk for dem... ja ja, jeg lærer vel.

    SvarSlett
  3. Har stor forståelse der ja. Jeg forsøkte en gang å strikke av tøyremser, og ble så oppgitt at jeg ga bort hele strikketøyet inkl. pinner!
    Men det ble jo en fin bordskåner da. Og jeg liker godt de gryteklutene under her. =)
    Ha en fin helg videre. Klem =)

    SvarSlett
  4. Tror det nesten ikke, at den er laget av dongeri og strikket til og med. Måtte være et slit.

    SvarSlett
  5. Hej Hanne,
    må jeg spørge hvilken størrelse pinde, du har brugt?
    Kh. Helle

    SvarSlett

Jeg setter stor pris på kommentaren din! Tusen takk!

Related Posts with Thumbnails