torsdag 27. oktober 2011

Strikket vest!

For en stund tilbake kom jeg over en dansk blogger som kaller seg "Duddelutte". Damen lager blant annet strikkeoppskrifter for salg. Jeg forelsket meg straks i to av oppskriftene og etter litt fram og tilbake fikk jeg fatt i dem også. Banken min gjorde det ikke enkelt, for å si det sånn.


Siden Drops alpakka for tiden er på tilbud (25%).... og jeg fikk meg en Kristiandsands tur...kjøpte jeg inn garn til to vester der og da. Jeg har aldri strikket av Drops garn tidligere, men jeg er fornøyd og det blir nok ikke med denne ene gangen jeg forsøker meg ;) Superfornøyd med oppskriften, også- vesten var både rask og artig å strikke. PS - jeg har strikket med dobbelt garn ;) 
Det er definitivt en annen årstid, dagene kortes av i begge ender... Vanskelig med bildetagning...
Siden jeg har planer om å strikke nok en vest, kommer knapphullene til å lages tettere enn de er på denne vesten. 
Jeg er klar for årstiden, jeg! Det klirres med strikkepinner og jeg gleder meg over at mannen har fylt opp vedlageret. Lune kvelder med lys og myke pledd, katten(e) som kroer seg og varm drikke - det kan jeg leve med. Innomhus er det kjekt å være.

Skjønningene har blitt hele seks uker nå -  og lager en del liv i heimen... Alle får etterhvert nye hjem, det er vi veldig glade for!


Tre jenter og en gutt.
Klem

 
post signature

11 kommentarer:

 1. Så utrolig flott vest jenten din har fått seg da. Den var så fin med flettene og fargen er nydelig. Er fasinert over deg, virker som du alltid har et strikketøy eller hekletøy i hendene, alltid noe nytt du produserer. Du er flink :) Du får ha en fin fin høstkveld. Klem

  SvarSlett
 2. Kjempeflott vest! Og dobbelt garn liker vi ;)
  Og for noen herlige nøster (kattene altså, hihi)

  Klem

  SvarSlett
 3. Så søt vest. Dropsgarn er godt å strikke av, så det er verdt turent til Kristiansand. Jeg har strikket ulldress til Hanna og det ser nesten ut til at vi har brukt samme garn. Skulle visst benyttet meg av det gode tilbudet i butikken, men jeg har for mange baller i lufta... eller skal jeg si garnnøster? Ser deg til lørdag. Da skal vi skravle og være kreative!!!

  SvarSlett
 4. deilig med en lun vest på kjølige høstdager
  nydelig lillafarge og skjønn strikk!!


  høstklem fra meg :)

  SvarSlett
 5. Nydelig vest og Nyyydelige kattunger.

  Aw......

  Ha ei fin helg
  Klem fra meg :-)

  SvarSlett
 6. Nydelig vest, Hanne!
  Dobbel tråd er alltid en bonus :)

  Og fantastiske bilder av superskjønne kattunger *sukk* :)

  klem

  SvarSlett
 7. Vesten var kjempefin! Nydelig farge og (jeg er lillafanatiker:))! Og kattene var jo til å spise opp:) God helg!

  SvarSlett
 8. Nyyydelig vest! Og søteste kattepusene - jeg har også lyst på en liten pus her hjemme, må prøve å overtale mannen ;)!

  God helg!

  SvarSlett
 9. Flott vest!! Veldig kjekt med tips til bruk av tilbudsgarnet:-)

  SvarSlett
 10. Denne var rett og slett nydelig. Skulle gjerne strikket den uten knepping ser jeg. Den er jo så vid at den sikkert går over hodet lell. Men ingen strikking her :-(

  God helg til deg og de søte kattene :-)

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på kommentaren din! Tusen takk!

Related Posts with Thumbnails