tirsdag 1. november 2011

Besøk av papirdamene ;-)

På lørdag hadde jeg besøk av hele "scræppegjengen" hjemme hos meg - jeg hadde gledet meg i laaang tid til å se dem alle sammen! Vi er syv damer og det er ikke så enkelt bestandig å finne en dato som passer for alle :)


 En felles interesse for papir gjorde at vi begynte å treffes for 5 og et halvt år siden (de fleste av oss har andre hobbyer også......) Denne gangen fikk jeg ikke laget stort i papir (jeg hadde tross alt bare 13 timer på meg...), det ble med et par enkle gaveinnpakninger i muffinsform-forkledning og noen runder med strikkepinnene.
Uansett er disse treffene veldig inspirerende, det er alltid en av damene som har med seg noe artig vi andre har lyst til å prøve oss på å lage...(Tuuuusen takk Ida!)HER finner du en fin link til en kreativ blogger.
Oppskriften på muffinsform-gaveinnpakningen finner du også her.


 Ha en hyggelig kveld!

post signature

6 kommentarer:

 1. Så fine muffinsformer. :)
  Bestandig morsomt å treffes til felles scrapping/ kreative krumsprell. :)

  SvarSlett
 2. Tenkte julekortene var i boks etter en dag m papir i fokus..... ;)
  Artige små gaver du har laget!
  Alltid gøy å åpne bloggen din :)

  klem :)

  SvarSlett
 3. Så artig å møtes :-)

  Ha det godt - klem Siv

  SvarSlett
 4. Så søte muffinsformer! Og sånne treff er alltid så utrolig hyggelige når man først finner tid til å møtes, virkelig energigivende!

  SvarSlett
 5. Så smart, dette er jo fantastiske vertinnegaver. Må sjekke innom bloggen med oppskriften etterpå. Hehe, kjenner igjen "problemet" med å treffe venner og samtidig skal gjøre noe fornuftig, det blir mye prat og lite scrapping... Men moro er det jo og det er jo det som tross alt er poenget med å treffes slik. Så morsomt at dere er så mange! Det må jo bli mye inspirasjon.
  Ha ei god helg. Klem =)

  SvarSlett
 6. Takk for et kjempehyggelig treff. Gleder meg allerede til neste gang!

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på kommentaren din! Tusen takk!

Related Posts with Thumbnails