tirsdag 16. februar 2010

Arkivmappe eller puttebokDa jeg var 10 - 11 år var min store lidenskap glansbilder. Spesielt gamle glans sto høyt i kurs. Jeg hadde flere album som jeg lidenskapelig organiserte og ryddet i. Jeg tellet dem også med jevne mellomrom - i 1980 hadde jeg 1160 glans, i 1981- 1510..
Jeg klarte sjelden å dele opp nye ark med glans...de ligger i sin originalemballasje den dag i dag...Dersom jeg skulle bytte glans, var det kun nye glans jeg byttet bort. De gamle ble syltet ned. De ligger også sirlig på rekke og rad i album. De nye kunne (noe motvillig) byttes. Jeg lagde såkalte "puttebøker" av gamle Donaldblader. Det fungerte sånn at alle arkene i bladet ble brettet halvveis ned mot midten, jeg la oppi de glansbildene jeg ville bytte og "offeret" fikk trekke seg ett glans - mot ett glans til gjengjeld.Tankene gikk tilbake til barndommens sysler da jeg lagde denne mappen. Til arkivmappen eller "putteboken" (om du vil) har jeg brukt ti papirposer og litt kartong til permene. Alt av mønstret papir er fra Prima.Dersom noen lurer - nei, jeg samler ikke på glansbilder lenger!
Kun mønstret papir :)

5 kommentarer:

 1. Så utrolig artig! Dette var jo en kjempeide! Du har ikke begynt å scrappe noen av de gamle glansbildene da? :)

  SvarSlett
 2. Stilig med puttebok, du kan jo bytte stempelmotiv.
  Eg gjorde dette som barn også, samla glans, å bytta.
  Mine glans er enno i albumm.
  Har sett på dei mange ganger, om eg skal bruke eit av dei som motiv på eit kort.
  Ikkje enno....

  Fin blogg du har lager mykje fint .
  legger meg som følger hos deg.

  SvarSlett
 3. lekker puttebok. Lekkert laget og lekre papirer!

  SvarSlett
 4. Fantastisk!
  Så utrolig flink du er!

  SvarSlett
 5. Vilken underbar mapp och vilken söt historia! Jag minns själv hur jag höll på med bokmärken i min ungdom ... och precis som du så har jag nu flyttat min uppmärksamhet till vackra designark! :D Tack för inspirationen!

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på kommentaren din! Tusen takk!

Related Posts with Thumbnails