søndag 21. februar 2010

Dad's DivaJuhuu! Vi har fått en liten baby i hus!
Vi forsto ganske raskt etter at pus døde at vi måtte ha ny katt. Over atten og et halvt år med en firbent venn gjør noe med en. Pus var den første babyen vår, han flyttet med oss i studiedagene, var på overnattingsbesøk hos svigerforeldre og oppførte seg etterhvert som et lite menneske. Han var jentenes lille/storebror og lekekamerat. Han fant seg i å ligge i dukkeseng og bli brukt som hodepute.
Siden pus var skogskatt med stamtavle, ble vi enige om få oss en skogskatt igjen. Denne rasen er absolutt å anbefale!

Vi tok kontakt med Alneskattens oppdrett og vi var veldig heldige! De hadde ei skjønn lita pusejente til oss. Dad's Diva heter hun, et riktig passende navn, synes jeg! Bildet er lånt av oppdretter.

Her er en liten "Beauty Bag" jeg sydde til henne - en diva må ha ting på plass, skal vite! Her ligger børsten og kam, samt noen katteleker!Vesken er sydd uten mønster. Jeg brukte en tallerken som mål på bunnen, brukte mattekunnskapene og regnet ut lengden på stoffet rundt vesken - i forhold til bunnen.

Vesken er foret med et gammelt laken. Sydde en løpegang - fant en pakke hvite skolisser til å snøre vesken med. Litt blonder til pynt.
Hun er til å spise opp lille Diva - litt vill og rampete, akkurat slik en kattunge skal være!

12 kommentarer:

 1. Åååhhh!!
  Næmmen hellandussen så skjønn!
  Virkelig en deilig diva dere har fått dere!
  Gratulerer og lykke til! :-)

  SvarSlett
 2. Nydelig pus.
  Gratulerer.
  Lekker pose til sakene til lille Diva.

  SvarSlett
 3. Å så nydelig en liten Diva dere har fått, helskjønn var hun :)

  SvarSlett
 4. Nomiiiin for ei utrolig skjønn lita tulle. Gratulerer så mye.
  Så flott pose du har sydd til henne. Er imponert over at du klarer å sy sånn på frihånd. Nydelig og sjarmerende var dem, både posen og pusen;-)

  Ha en super søndag videre!

  Klem fra Anita

  SvarSlett
 5. Åhhh, herlighet! For en nyyydelig liten pus da! Jeg er så misunnelig på alle som kan ha katt, vi har ikke lov der vi bor nå.. Typisk! Nydelige pusen! Og for en flott pose du har laget da!

  SvarSlett
 6. Tusen takk for kommentar i bloggen min :)

  Har kikket i din blogg nå, å hjelpe meg for en multikunstner du er!!! Får jammen meg til både det ene og det andre! Hadde jeg bare vært som deg, eller hatt deg som nabo så jeg kunne løpe over når jeg lurer på noe *lol*

  Har prøvd meg både på strikking, hekling og sying det siste året. Utrolig gøy - hadde nå enn bare døgnet hatt dobbelt så mange timer! :)

  SvarSlett
 7. utrolig flott tingpose til pus.
  Nydelig pus dere har fått dere :o)
  Kos dere masse med nyepusen!

  SvarSlett
 8. Nåmmen så nyyydelig lita jente!! Katter er bare så herlige!! Har hatt skogskatt selv, blanding da vel og merke, men for en flott og majestetisk katt det var!! <3
  Kos dere masse i tiden fremover, nyt tiden nå som hun er liten og uskyldig ;)

  SvarSlett
 9. For en nydelg pus! Smellvakker! Herlig pose du har sydd til henne og.
  Nå har jeg vært nedover bloggen din og kikket, og fy søren så mye flott du har laget! Teposen var råstilig, og den kaledreidèen tror jeg må prøves.
  Legger meg som følger hos deg jeg, så går jeg ikke glipp av det neste som kommer fra deg :)
  Ha en super dag!
  Klem, Yvonne

  SvarSlett
 10. Hei... :O)
  Åhh, så nusselig liten pusefrøken. Skjønner godt at hun sjarmerer hele familien. Vi fikk kattunger forrige torsdag, tre små nøster, så jeg vet akkurat hvordan det føles... :O) Dem er nesten til å spise opp.
  Kjempeflott pose har du sydd også!

  Ønsker deg en strålende mandag, kos deg med nurket!

  SvarSlett
 11. Lille Diva var kjempesøt! Tenker jentene koser seg med henne! Kjempeherlig pose du har sydd også! "Fetter" Happy kunne godt tenkt seg en sånn pose til sine ting tang han også, men kanskje med hundemotiv... HI HI

  Kose dere masse på tur!
  Klem fra lillesøster!

  SvarSlett
 12. Ting er i ferd med og skje.
  På fredag vil designteamet bli presantert, og 1. Mars vil vi kjøre i gang med vår 2. utfordring, så her er det bare og følge med. =)

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på kommentaren din! Tusen takk!

Related Posts with Thumbnails