søndag 4. april 2010

Påskesysler!Det ble hjemmepåske på oss i år. Eldstejenta brakk kragebeinet på turntrening like før ferien, og vi fant ut at det var best å ta det litt med ro.
Det resulterte i masser av tid til hobbykos, og noen trøstegaver for kragebeinsbruddet på en interessant pynte/interiørbutikk i byen. Når mor synes små kaninfamilier er like sjarmerende som jenter på 8-10 år - går det hardt utover lommeboka.
Kaninfamilien fikk raskt duk til spisebordet, stolputer og madrass til sofabenken. Små puter og fleecepledd var også helt nødvendig, selvfølgelig. Her sitter herr kanin og nyter påskesola!Seinere den samme kvelden fikk jeg veldig lyst til å sy en større kanin... Boka "Vårgleder" fristet med en fin oppskrift. Min kanin fikk noen andre bein, ellers har jeg fulgt fremgangsmåten i boka.

Vel, som kjent "tar det ene det andre", kaninen måtte ha tøy på.
Jeg tok utganspunkt i en kjole fra Tilda-bøkene. Her er min påskekanin!
Blomsterpynten fant jeg blant scrappesakene og stoffet til kjolen er en rest til 17 kr.
De små posene i bakgrunnen er også hjemmesydd, etter hukommelsen...Så noe pent i en butikk..(De er sydd av et gammelt laken og har håndbroderte detaljer).


Det nærmer seg raskt slutt på fridagene, det var morro så lenge det varte :) Innepåskebjørka har fått museører på, håper vi snart får se flere vårtegn ute også.


3 kommentarer:

 1. Uff..kragebeinsbrudd, så fælt for henne da. Kine gjorde jo det når hun var 16 og har slitt med det helt til nå. Så det er bra og ta det med ro så det heles ordentlig.
  Men jeg skjønner godt hvilken butikk du har vært innom, for der var det mange skjønne kaniner da jeg var innom sist. Skjønne de små kaninene og så med egne møbler også da... koslig :)Kaninen du har sydd var så fin Hanne. Har tittet på masse av det andre du har laget og må si jeg er imponert over hva du får til. Det er jo ikke lenge du har holdt på med å sy.
  Men du har det jo i hendene, det vet jeg jo fra scrappingen og strikkingen din.
  Gøy at du har blogg så jeg kan se hva du lager, det inspirerer.
  Kos dere videre...
  Klem

  SvarSlett
 2. Jeg fant bloggen din i dag og har nå sittet og lest i den en god stund. Vil gjerne følge deg videre, så nå er du lagt til listen min på Bloglovin. Der får man oversikten når en favorittblogger legger ut nye innlegg. Gleder meg til å følge deg videre.

  Ha en fin søndag! (hmmm... det er søndag i dag? Jeg går litt i surr med så masse fridager.) ;-)

  Kari :-)

  SvarSlett
 3. Maileggene er supersøte!!!!!
  Jeg har bare en liten kaningutt, og den ligger i lekekassen til Jr...
  Burde seff ha tatt den frem og pyntet med den :-)
  Koselig med de flotte hagemøblene med tilbehør de har fått hos deg!
  Og den store påskekaninen din ser jo fantastisk ut!!!!
  Må snuse litt på den boken skjønner jeg!
  Kjedlig med claviculabrudd, men det går jo heldigvis over av seg selv!
  Nyt siste fridagen!!!!!
  Klem♥

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på kommentaren din! Tusen takk!

Related Posts with Thumbnails