onsdag 7. april 2010

Til småsaker!Det er visst lenge til morsdag, men denne lille vesken/boksen heter altså Mother's Day Gift og er laget etter en tutorial fra Pink Penguin Nei, jeg kunne ikke la være. Sånn er det med den saken.

Det søte kattestoffet jeg har inne i denne vesken er kjøpt på Etsy. Synes de japanske stoffene er så detaljerte og flotte.


Jeg lagde likegreit to vesker på en gang, som vanlig har jeg vanskelig for å begrense meg... Soppstoffet er handlet på Stoff og Stil. Lin er så flott til sterke farger, synes jeg.

Jentene fikk til slutt en liten veske hver. "Platevatten" inne i vesken er vanlig fleece, etter et pledd. Kjempesmart å bruke det! Det er ikke store biten som skal til.
Her ser du hvor mye (eller lite) det er plass til i vesken...Tror jeg fyller en slik med håndkremer og andre velværeprodukter neste morsdag (hysj).

8 kommentarer:

 1. Ei flott veske! Likte godt kattestoffet!

  SvarSlett
 2. Så flotte de ble Hanne :) Likte også veldig godt kattestoffet det var riktig nydelig. Jeg trodde egentlig ikke at jeg var så glad i lappeteknikk, men jeg må innrømme at jeg synes de er lekkert når det er gjort som her. I tillegg er det jo moromt å sy lappper og man får utnyttet stoffrester. :) Ha en flott uke videre. Klem

  SvarSlett
 3. KJempeflotte vesker Hanne!
  Likte kattestoffet jeg oxo :-)
  Ha en flotters onsdag!

  SvarSlett
 4. så lekkert, super morsdagsgave da. Greit som venninnegave også kanksje? Ønsker deg en nydelig onsdagskveld. klem monica

  SvarSlett
 5. Hei...
  Søte og flotte små kurver/vesker. Likte stoffene dine veldig godt, har faktisk planer om å kjøpe litt av det sopp stoffet. jeg skal nemlig en tur på Stoff og Stil på fredag. Da gjlder det å ha handlelisten klar, hvis ikke kan det bli mange nye metre med stoff... lol

  Ønsker deg en fortreffelig kveld!

  SvarSlett
 6. Å, denner er jo bare det skjønneste!!
  Tusen takk for inspirasjonen :)

  SvarSlett
 7. Fantastisk fine!! Nydelig kombinasjon av stoffer!

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på kommentaren din! Tusen takk!

Related Posts with Thumbnails