søndag 23. mai 2010

UFO observert!
Under rydding finner man som oftest en eller flere skatter...Eller en UFO..Mitt UFerdige Objekt er dette teppet. Jeg startet på det for sikkert tre år siden og teppet var nok tiltenkt en annen sofa enn det vi har nå, for ikke å si en helt annen etasje i huset. Nå er det atter fremme i lyset og teppet skal med på sommerferie - for ferdigstilling!Mønsteret er ganske enkelt og består av ruter, annenhver rett og vrang. Rundt hele teppet skal det være en rillekant.
Garnet jeg bruker er en blanding av viscose og bomull. Det er ganske blankt og glatt. Jeg husker ikke hvor mange nøster som er beregnet til teppet, men ser i ettertid at jeg burde ha kjøpt flere nøster. Det blir muligens noe snaut.Etter oppussingen i trappehus og gang, oppe og nede, slo jeg til med ny sofa på loftet. Teppet passer perfekt og da er det for galt ikke å ferdigstille det... garnet var dessuten litt for dyrt til lagring i plastpose....

4 kommentarer:

 1. Så flott teppe!
  Blir nok kjempefint på sofaen når det er ferdig.:)

  SvarSlett
 2. Dette ser ut til å bli et kjempeflott teppe, herlig garn og lekker farge!
  Du skulle bare visst hvor mange ufo-er som finnes her i huset... ;-)
  Fortsatt god pinsehelg, klem!

  SvarSlett
 3. Er sånn jeg har strikket babytepper bare i babyull:) og ruter på 10 m og noen tepper med 20 m i hver rute:)

  ser ut til å bli ett lekkert teppe:) UFOER er blitt obsertvert i dette huset også...

  SvarSlett
 4. UFOer ja ;). Jeg har laget meg følgende prinsipp nå. For hver ny ting/prosjekt jeg begynner på, må jeg ferdigstille - eller kaste - et jeg allerede har begynt på.

  Det er alltid så inspirerende å begynne med noe nytt. Evnen min til å avslutte er ikke like god, men som sagt, nå er det innført strenge regler.

  Det garnet så veldig behagelig og godt ut. Når teppet blir ferdig, blir det nok en favoritt.

  Hei og hopp, ha det godt!

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på kommentaren din! Tusen takk!

Related Posts with Thumbnails