onsdag 21. juli 2010

Feriekreasjoner!Det var i det hele tatt lurt å ta med seg symaskinen på hytta. Ikke kun fordi at været var skiftende, men det å få laget noe - er for meg ferie i seg selv. Jeg hadde med meg en stor boks med stoff og designet etter eget forgodtbefinnende.Før jeg dro på hytta fikk jeg en ladning med glidelåser fra Etsy og det var inspirasjon nok. Jeg har forresten blitt veldig glad i kombinasjonen lin og fargesterke stoffer (eller mønstrete stoffer generelt).
Ovenfor et stoff fra Åhlens! Marine og hvitt er vel sommerfargene framfor noen.. Toalettvesken er kantet med stoff fra Stoff og Stil.
Jeg har gjort det hele ganske enkelt. Stoff 1, fleece, stoff 2 - stoffene er lagt på hverandre. Stoff 2 med vranga inn. Deretter har jeg quiltet gjennom alle tre lagene før jeg har sydd på kantebånd (selvlaget og håndsydd mot vranga) og glidelås til slutt.Søte aper...Fra Stoff og Stil. Denne toalettmappen sydde jeg to eksemplarer av og jentene mine har nå en uanstendig stor samling med toalettvesker og andre vesker/punger...

Jentenes hytte/sommerbesøk fikk selvfølgelig vesker med små pengepunger de også! Ikke alt er tatt bilde av.Her er to av veskene. Vesken ovenfor er sydd av stoff fra Åhlens.Nå er jeg klar for noen dager hjemme i ro og mak, håper jeg....borte bra, men hjemme best. Har flere syplaner....Så nemlig bilde av en duk i en bok... Ikke har jeg mønster, men får jobbe etter hukommelsen!

Det gjenstår å se hva det blir til! Ha fine dager så lenge!2 kommentarer:

 1. Kanondigg med de veskene/pungene/mappene med lin og stoffstriper!!
  Visst er det god feriefølelse når man får laget noe!! :-D
  Fortsatt riktig god sommer! :-)

  SvarSlett
 2. Utrolig hvor mye du har klart å produsere! Kjempefine vesker og toalettpunger du har sydd.
  Har stadig vært innom deg og kikket men har ikke hatt blogg før nå. Men nå skal jeg legge igjen en komentar når jeg er innom. Har lagt deg til på bloggen min.

  Ha en fortsatt god sommer! Nå satser vi på at finværet kommer.

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på kommentaren din! Tusen takk!

Related Posts with Thumbnails