onsdag 11. august 2010

Kjøkken og rose.

Nå er det en stund siden jeg har postet innlegg her, grunnen er ikke at jeg har latet meg...En liten datakræsj får ta litt av skylden, men heldigvis fikk jeg rask og god hjelp der. Jeg ser i ettertid at noen bilder og filer er borte, mulig en ivrig mann har lagt dette på en annen harddisk...

Når sommeren kommer og jeg har tid til hobby, tar det ene prosjektet det andre, so to speak. Jeg har hatt en virkelig kreativ sommer! Nå ligger nesten alt stoffet jeg har over hele loftet og jeg innser at ferietiden snart er forbi og opprydding en nødvendighet. Tenkte jeg skulle begynne med å vise fram noen bilder av et nylig oppusset kjøkken.

Bildene ble tatt før blomster kom i potter og gardiner ble sydd... Jeg ble vel litt ivrig der. Nå ligger gardinene klar til opphenging - helt hvite liftgardiner i lin - Ser luftige ut og jeg gleder meg til å se det endelige resultatet.


Slagbenken har jeg ikke tenkt å male, ei heller bordet. Synes det gjør seg med noe brekk i alt det hvite. Stolene vil jeg derimot male hvite som veggene og taket. Tror det blir fint. Kjøkkeninnredningen er syrelutet furu og mannen har nå gått med på å male/spraylakkere denne også. Yes. Når dette blir får tiden vise...

Rosene på bordet er fra min lille hage, her er Nostalgie (bildet under). Jeg synes den ser ut som marsipan! (Lukter utrolig godt gjør den også!)Her er også Ingrid Bergmann, Nina Weibull og en ny stilkrose jeg kjøpte i år ...navn glemt.

Jeg er snart tilbake!
6 kommentarer:

 1. Åååååå så flott det blir hjemme på kjøkkenet deres nå! Det blir smashing med hvit kjøkkeninnredning også,- gleder med til å se :o)

  Tuuusen takk for at vi fikk komme på ferie til dere under Hovefestivalen, jeg storkoset meg og lever lenge på solen og hjertevarmen :o)
  Håper dere tar turen opp til Trondheim så jeg kan få gjengjeldt gjestfriheten!

  KLEMMER i bøtter og spann :o)

  SvarSlett
 2. Så fin blogg du har - og flotte bilder!

  SvarSlett
 3. Ser kjempekoselig ut på kjøkkenet ditt. Så hvitt og fint, og som du sier kjekt med litt andre farger også, som bordet og benken ;)
  Ønsker deg en fin helg. Klem

  SvarSlett
 4. Så fint du har fått det på kjøkkenet ditt, Hanne!!
  Og en NYDELIg rose. :)

  SvarSlett
 5. Oj oj så flott kjøkken du har!! Kan godt forstå at du er fornøyd med den jobben, ja :)

  Og fin blogg. Mitt første besøk, men jeg kommer nok igjen.

  SvarSlett
 6. Guri for en forandring, Hanne. Deilig med lyst kjøkken. Dette ble kjempefint. Gleder meg til å se når du har satt ditt preg på kjøkkenet med gardiner, pynt og blomster.

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på kommentaren din! Tusen takk!

Related Posts with Thumbnails