lørdag 16. oktober 2010

Some paperwork...

En stund siden jeg klippet og limte sist...Jeg synes det er like vemodig hver gang jeg kikker inn på scrappepulten og blader gjennom papirene mine. De var i mange år en stor del av det daglige livet mitt og nå står hobbyen liksom litt på vent. Når jeg tenker meg om - er det sikkert sunt med en pause. Papirer til produksjon skorter det ikke på.

Av og til glimter lysten til å lage noe - til. Ikke er jeg spesielt opptatt av Halloween, men jentene mine er det, alle ungene i nabolaget er også det....og da kan jeg likegjerne lage noe til utdeling i alle fall.Jeg fant denne supre lille beholderen på nettet, utrolig rask å lage - enkel er den også! Dessverre kom opphavskvinnen bort for meg, æres den som æres bør - tenker jeg.


Alt du trenger er et kvadratisk ark. Mitt er på 4.5 inches X 4.5 inches. Her markere slik at du får ni like kvadrater.

Klipp inn mot midten slik jeg har gjort.Brett og fest med stiftemaskin eller tape. For enkelhets skyld brukte jeg en stiftemaskin. Husk en liten papirstrimmel til hank og litt pynt. Oppi disse tenker jeg å servere litt snop til hekser og det som måtte komme på døra i slutten av måneden.Her har jentene og jeg pyntet med plastikkedderkopper. Litt Halloween - papir - inspirasjon finner du HER


Samtidig legger jeg ut link HER
dersom du har lyst til å se hvordan disse miniboksene under ble laget.

Disse er det litt mer arbeid med, men er perfekte til å gjemme så skatter i.

Har du lyst til å se eller lage et tredje alternativ hva "Halloweengodteri oppbevaring" angår - kan du se HER
Til slutt to små fluesopp - som ikke skal i heksegryta vår, Halloweenaften.

3 kommentarer:

 1. Så morsomme disse var - blir så imponert over dere som er så flinke med papir!

  Ha en herlig lørdagskveld!

  Klem fra Maria!

  SvarSlett
 2. Flotte små "godteposer".
  Kjenner meg veldig godt igjen, ang. scrappingen. Før scrappet jeg når jeg hadde en ledig stund, nå gjør jeg det ensten aldri. men har stadig tanker om å gjøre det, har nemlig en haug med bilder som bare ligger der og venter... ;O))

  Frakken du har sydd er kjempefin! Kjenner igjen stoffene fra Stoff og Stil. Håper du vet at Ullboucle stoffene krymper opp mot 20% ved vask. Jeg skal også sy meg en frakk/jakke, men har tenkt å vaske stoffenen før jeg syr.

  Ønsker deg en flott søndag!

  SvarSlett
 3. heisan.
  så flink du er til dette da,
  kjempestilige disse er,
  ønsker deg en fin fin kveld,
  klem fra sylvia

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på kommentaren din! Tusen takk!

Related Posts with Thumbnails