fredag 21. januar 2011

Green Gate stoffer!


"O, lykke!!" - hadde meg en snartur til Grimstad forrige uke, og oppdaget til min store glede at "Lysthuset" hadde 30% på alle Green Gate stoffer den dagen! Da var det ikke så vanskelig å handle litt...(vanskelig er det vel aldri...) jeg formelig klødde i fingrene etter å få klippe i stoffet jeg kjøpte - og lagde raskt en liten sminkepung.Mønsteret til denne sminkepungen fant jeg i sin tid i en "Tilda - bok". Mye lekkert i bøkene til Tone Finnanger.
Etter at jeg hadde laget sminkepungen fant jeg fram et veskemønster fra Melly and Me. Mønsteret heter Black forest. Planene jeg hadde for dette mønsteret ble visst aldri fullført, den gang da. Som vanlig satt jeg sikkert himmel og jord i bevegelse for å få fatt i dette mønsteret...og når det endelig kom på plass, var prosjektet skjøvet bakover i rekken av andre mer fristende ting.
Green Gate stoffene med ulike mønsterkombinasjoner over den samme fargeskalaen er perfekt til vesker... stoffene er brukbare som tilbehør til klær også...(det sliter jeg nemlig med å finne).Jeg har enda mer stoff igjen og har planene klare for nok ei veske  - håper å ferdigstille den i løpet av helga.

Ellers  - er jeg glad det endelig er helg... Det har vært en travel uke og mye kjøring hit og dit etter jobb. I kveld skal jeg kose meg i sofaen ,tenker jeg  - det blir tv, strikkepinner, levende lys og noe god mat.
Ha en riktig avslappende fredags-kveld, så snakkes vi snart!

11 kommentarer:

 1. Kjempefine, både sminkepungen og veska!!! Jeg er på jakt etter en brukt symaskin jeg kan ta opp igjen symaskinaktiviteten på! Blir så inspirert av alt det fine jeg ser dere lager!

  Ha en fortsatt fin fredagskveld!

  SvarSlett
 2. Så utrolig flotte!
  Ha en kjempefin helg! :)

  SvarSlett
 3. Så mye fint. Den røde glidelåsen i pungen understreket mønsteret i stoffet. Lekkert. Den tilda pungen har jeg også brukt mønsteret til. Fin fasong og størrelse.

  Ønsker deg ei fin helg!

  SvarSlett
 4. Å så fint!!!! Jeg laget også en liten sminkepung, men den ble jeg ikke fornøyd med (for liten og skjev...). Skal prøve igjen når jeg ser hvor lekkert det KAN bli:) Flott veske også. Ha en velforkjent avslappende kveld:)

  SvarSlett
 5. Superlekker pung og veske. Det var et godt stoffkjøp. ☺

  SvarSlett
 6. Så kjempefine ting du har sydd!!
  GreenGatestoffer kan brukes til mer enn tøyservietter og glasshåndklær ser jeg, bra! :-)

  Ha en riktig god helg!
  Klem! :-)

  SvarSlett
 7. nydelig sminkepung og veske :)Så gøy med nytt stoff og mønster :)og pent gjennomført,som alltid.
  klem AK

  SvarSlett
 8. Hei, hei... :O)
  Det var noen aldeles nydelig stoffer! Skjønner godt at du kjøpte litt når det i tilegg var på tilbud!
  Både pungen og vesken ble sååå flotte! Kjenner meg igjen i det at man på død og liv må ha noe, og når man får det, så blir det likvel bare liggende fordi man har begynnt på noe annet!

  Ønsker deg en kjempeflott helg! jeg skal nesten bare slappe av jeg også.

  klem

  SvarSlett
 9. Aldeles nydelige stoffer, og lekker sminkepung og veske. Har en Tilda-bok på bortlån, lurer på om jeg må få den tilbake snart :)!

  Håper du har hatt en rolig og avslappende helg - tenk, søndag, allerede, hvor blir dagene av?

  Klem fra Maria!

  SvarSlett
 10. Her var det mye fint!!!
  Lar meg inspirere veldig og følger deg videre!
  Klem fra Hege Beate

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på kommentaren din! Tusen takk!

Related Posts with Thumbnails