søndag 23. januar 2011

Tøfler og tulipaner.


Vi har for lengst takket for den blå timen og nattemørket har allerede senket seg over et sørland - som tidligere i dag har vært badet i sol. Kaffekoppen er hentet frem og svelerøren står og godgjør seg på kjøkkenbenken. Katten surrer rundt her, maler og skjønner at familien er klar for kveldskosen foran tv. Søndager går så altfor fort, dessverre... En får nyte dagene som best en kan, uansett dag - kanskje? I morgen er det i alle fall ganske sikkert mandag.I dag har jeg ikke vært så veldig effektiv. Jeg har ferdigstilt ei strikke-lue og så har jeg sydd et par tøfler etter en Tilda oppskrift (Tildas hus).  Ellers har det vært litt forefallende arbeid på programmet - som seg hør og bør.


Tøflene var tiltenkt minstejenta, men her nytter det ikke å forandre mønsteret på gefûhlen - som jeg gjorde. Jeg må bruke kopimaskin og forminske/forstørre prosentvis om resultatet skal bli bra. De passet meg mye bedre enn åtteåringen...Det var igrunnen moro å sy disse, så det spørs om jeg ikke må kjøpe inn litt ullfilt til flere.Disse tulipanene kjøpte jeg for ni dager siden - de er nesten like fine!

Da får dere ha en super søndagskveld!  Jeg er snart tilbake - kanskje noen ønsker seg en sveleoppskrift?

5 kommentarer:

 1. Søte tøfler, og NYDELIGE tulipaner!!!
  Jeg var på utkikk etter tulipaner igår, skulle friske opp litt i heimen til helga, men fant ingen jeg syns var fine. Bare noen skikkelig dvaske på Obs'n på Bryne...

  Søndagene skulle vært minst tre ganger så lange som andre dager!! :-D

  Men, det er viktig å nyte hver dag som best man kan, ha ei fin uke!!
  Klem! :-)

  SvarSlett
 2. Herlige tøfler:) Ikke så ofte at en lager noe til seg selv i grunnen, så de må du kose deg i. Nydelige tulipaner. Selv har jeg glemt det denne helgen. Her har vi hatt en aktiv dag: tur, middag ute og kino. Lite håndarbeid på meg. Ha en fin kveld:)

  SvarSlett
 3. Skjønne tøfler og tulipaner,- du er tydeligvis HELT klar for lysere tider min venn :o)
  Her går det i vinterfargene hvitt og grått fortsatt, men snart er det vårligere stemning hos meg også..?

  Ha en hoppende glad søndagskveld min venn!

  SvarSlett
 4. Det var skikkelig søte tøfler! Har planer om å strikke tøfler til lillegull her, men lurte litt på hvor du får tak i "såle"?

  Ha en fortsatt herlig søndagskveld, nyt siste rest! :D

  SvarSlett
 5. Nydelige tulipaner og utrolig søte tøfler! Synes det hørtes ut som om du har fått mye gjort, jeg:)!

  Ha ei flott uke!

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på kommentaren din! Tusen takk!

Related Posts with Thumbnails