torsdag 6. januar 2011

Jeg strikker og strikker.....

Det er lenge siden jeg strikket et større plagg. De seinere åra har det gått i småplagg som votter og skjerf, tøfler og luer. Mannen vil gjerne ha genser, men når du må strikke i str. XL blir det en bøyg, tungt for ermer og skuldre, ikke minst. Jeg har ikke tall for alle de gensere jeg strikket før jentene ble født, som sagt er det en stund siden.

Jeg er glad i tradisjonelle mønstre og bestemte meg sånn helt plutselig at nå ville jeg strikke meg en vest - i mini Alpakka -  så får vi se da, når eller om prosjektet ferdigstilles. Jeg er ved godt mot, fremdeles....
Mønsteret står i temaheftet "Til Fjells nr 15" fra Sandnes garn.

Bildet er tatt med Hipstamatic for iPhone.

Ha en koselig kveld! Klem fra et nedsnødd sørland.

5 kommentarer:

 1. Oj, så spennende - jeg heier på deg, dette klarer du! Blir også litt småskremt av store prosjekter, men kanskje en dag...

  Her strikkes det også litt, men influensaen har inntatt heimen så da blir det med småtterier innimellom. Håper på en bedre neste uke;).

  Klem til deg!

  SvarSlett
 2. Kjempefin vest, dette. Jeg strikket min i svart. Et lite tips er å måle rygglengden nøye. Jeg strikket min 7 cm lengere enn oppskriften, og da følte jeg den ble akkurat passe. Og da jeg postet innlegget om den fikk jeg kommentar fra Daria - hun hadde endt opp med en vest som ble for kort. Så bare et lite tips.

  Jeg tror forresten vesten blir nydelig i Alpakkagarn. Kos deg med arbeidet :-)

  SvarSlett
 3. Hei og godt nytt år... :O)
  Takk for de koselige hilsningene.

  Jeg ser at vi liker mye av de samme plaggene..., akkurat denne mariusvesten har jeg kikket litt ekstra på også, men har vel egentlig bestemt for å vente litt med den..., det er så mye jeg har lyst til å gjøre at man må rett og slett prioritere bort noe også... :O)

  utrolig søte de Hello Kitty pungene..., skjønner at du har noen småjenter som liker den katten veldig godt!

  Ønsker deg en strålende kveld!

  klem

  SvarSlett
 4. Det kommer til å bli en kjempefin vest!

  SvarSlett
 5. Den vesten er lekker!
  Jeg skal strikke forklekjolen i samme mønster til minstemor ganske snart ;)
  God strikking - dette fikser du nok veldig bra!
  Ha en flott helg :)

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på kommentaren din! Tusen takk!

Related Posts with Thumbnails