søndag 2. januar 2011

Små pengepunger med utvendig lomme.
Hei igjen og vel overstått! Nå har vi akkurat spist oss mette på pinnekjøtt og setter dermed strek for denne  jula, tenker jeg. I morgen er det jobb igjen og full fart med det meste. Bruker derfor årets første søndag til å sy - det kan jo bli en stund til neste gang jeg har tid! Da har jeg lært at en bør kose seg når en kan ;-)
Fant noen små pengepunger med tutorial inne hos Noodlehead.

Siden det hele tiden er bursdager på gang (som jentene skal i), tenker jeg at det er smart å ha et lite lager av lett tilgjengelige gaver på lur. Det er ikke alltid like enkelt å fremskaffe en gave på 1-2-3 når dagen er der (forresten helst i går, for innbydelsen lå i gjemt mellom to bøker i sekken...)

 

Disse er kjempeartige å sy og veldig lette å få til. Den første brukte jeg noe mer tid på, men de andre tre gikk fort. Det er vel sånn det er med det meste, egentlig...

 

Glidelåser og utstyr handler jeg på Etsy.com - stoffene her er handlet på sørlandssenteret utenfor Kristiansand og på Stoff og Stil (i sørlandsparken). Hello Kitty stoffet er forresten kjøpt på Etsy (Søk på Japanese fabrics.)

Ha en flott søndagskveld!

8 kommentarer:

 1. Disse var kjempesøte. Ja, det er så mye inspirasjon å hente på nettet. Utrolig gøy.

  Jeg kjenner igjen behovet for å ha smågaver tilgjengelig, ja. Jeg putter en lipgloss eller noen hårstrikk inni, og da er lykken der fr mottaker :-)

  Godt nyttår til deg!

  SvarSlett
 2. Så søte pengepunger:) Alltid kjekt å ha et lite gavelager. Jeg drømmer om å kunne sy..... Har symaskin, men jeg er så veldig klønete til å sy. Bruker evigheter bare på å falle opp et par gardinlengder. Tror jeg skulle ha gått et kurs, for det er veldig mye jeg kunne ha tenkt meg å lage. Men så lenge får jeg nyte synet av alt det lekre du syr:) Godt Nyttår til deg:)

  SvarSlett
 3. De var superfine, lagret i idebanken, takk skal du ha. Alltid greit å ha et lite gavelager. Jeg pleier bunkre opp litt når det er halv pris på Barbie og sånt.

  SvarSlett
 4. Godt nyttår til deg og dine!
  Nå produserer du virkelig den ene lekre tingen etter den andre.
  Det er så koselig alt du lager

  SvarSlett
 5. Nok noen nydelige ting fra deg! Disse var kjempesøte, også så lurt å ha noen sånne på lur når man trenger gaver.

  Jeg er på utkikk etter et fint Hello Kitty-stoff, så jeg må inn på Etsy å titte!

  Ha en fin uke med jobbstart og hverdag - litt godt også;), Her er det igang i morgen.

  Klem fra Maria!

  SvarSlett
 6. Virkelig søte:))

  Ønsker deg en flott dag videre:)

  SvarSlett
 7. Så lekre pengepunger du har laget. Og så ideelt å ha liggende når du plutselig trenger noe.

  Godt Nyttår forresten :)

  SvarSlett
 8. såååå søte små pengepunger! Får lyst til å lage både det ene og det andre som du har lagd, men det må stå på vent til etter konfirmasjonen ;)Er snart ferdig m skjorta :) AK

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på kommentaren din! Tusen takk!

Related Posts with Thumbnails