lørdag 5. februar 2011

Broderier...

Syinteressen min har tatt seg veldig opp siden jeg kjøpte en nyere maskin for et og et halvt år siden. Symaskinen jeg hadde fikk jeg i sin tid av mine foreldre - det var en julegave - og jeg skammer meg over hvor lite takknemlig jeg var for gaven den gang. Da jeg for et og et halvt år siden vurderte å skaffe meg en ny maskin, var det igjen min mor som oppmuntret meg til å gjøre nettopp det. Valget falt på en enkel maskin i en moderat prisklasse. Jeg er godt fornøyd med kjøpet, den passer fremdeles perfekt til mitt bruk.


Jeg liker å sy små ting. Jeg kan gjerne sy klær, men det har liksom ikke blitt prioritert. Jeg har nå en stund lurt litt på om jeg skal skaffe meg en tilleggs-symaskin.....Det gjorde jeg også denne uka... Ettersom det er småtterier jeg syr, falt valget mitt på en broderimaskin...Ikke overlock, som jeg og har vurdert.
Merket er Janome (350E).


Fremdeles er jeg på prøvestadiet...leser manualen, får litt hjelp av mannen til dataoverføring + + - dette dreier seg vel så mye om datateknologi.. som å sy. Så får vi se da - om jeg gjorde det riktige valget.
Her er i alle fall noen bilder av det første som er produsert...Mer er underveis!Takker for mange hyggelige tilbakemeldinger og kommentarer på bloggen min, det er moro og varmer stort! Det gir lyst til å fortsette bloggingen og inspirasjon til videre arbeid! ;-)
Tusen takk og god helg!

8 kommentarer:

 1. Herligheten så fint! Mulighetene er store med en sånn maskin og det fikser du!! Gleder meg til å se hva du lager fremover:)

  Jeg har nattevaktshelg, 2 netter igjen. Håper å få sydd litt i neste uke.

  Ha en fortsatt fin helg:)

  SvarSlett
 2. Åhh, nå ble jeg nesten litt..., ja du vet! Men jeg trenger først og fremst en ny symaskin... :O)
  Så moro å kunne brodere navn og andre småting. Syns den pungen med sommerfuglen ble veldig flott!

  Moro med leketøy for STORE jenter!

  Ha en fin kveld!

  klem

  SvarSlett
 3. Så artig!!! Ser kjempemoro ut!!

  SvarSlett
 4. Så er du i gang m broderimaskinen din :)Og du tryller frem fine gaver til jenter som garantert vil like det de får :) Så god du er :)
  Gleder meg til neste innlegg. AK

  SvarSlett
 5. Nydelige broderier, gleder meg til å se mer!

  Og gratulerer så mye med broderimaskin - jeg har også lyst på en, men spørs hva mannen sier hvis jeg prøver å si at jeg trenger en tredje maskin ;)! Gøy med symaskiner, for noen år tilbake visste jeg ikke at det fantes flere ulike typer engang.

  Ha en fin søndag!

  SvarSlett
 6. Gratulerer! Så kjekt- da blir det masse pent å se i bloggen din fremover også tenker eg!
  Ha en super søndag!!

  SvarSlett
 7. Du er da så flink.
  Jeg har faktisk kjøpt meg en ny symaskin men den er ikke akkurat flittig brukt. Når jeg ser alt du lager blir jeg veeeeldig imponert og inspirert. Men så er det denne scrappinga som jeg ikke kommer meg fra da....

  SvarSlett
 8. Gratulerer med ny maskin, akkurat den jeg også ønsker meg. Vet ikke helt hva mannen ville si hvis jeg kom med ønske om maskin nummer 4 :)) Men om en stund kanskje.... Nydelige broderier. Ser fantastisk gøy ut. Kos deg med maskinen :))

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på kommentaren din! Tusen takk!

Related Posts with Thumbnails