fredag 25. februar 2011

Knas..Hjemmelagde knekkebrød liker jeg godt. Jeg elsker å tygge på frø og spise mat som knaser...(i motsetning til de andre beboerene i huset her). I den forbindelse har jeg kikket litt rundt i matvareforretninger og bakerier - og det er ingen tvil om at her er det mye penger å spare på å bake selv. ..Jeg liker å tro at jeg er økonomisk.... (så lenge det ikke er håndarbeidsutstyr som skal handles....hehe...) Bare noen ganske få knekkebrød kostet 45 kr i et bakeri i byen - en ferdigpose med frøblanding nok til et brett- 23 kr på Rimi).
Av denne oppskriften funnet hos Marias Salt og Søtt fikk jeg TRE brett med smakfulle knekkebrød - jeg hadde helt sikkert klart å få et halvt brett til ut av denne deigen - noen av mine knekkebrød ble vel tykke...
Jeg har nå prøvd ut tre ulike oppskrifter på hjemmelagde knekkebrød og har falt ned på denne siste med salte gresskarkjerner. Det gjorde susen...Utrolig godt!Dersom du har lyst på noe godt og sunt i helga, kan jeg varmt anbefale disse - det er ikke vanskelig heller!
God helg!

7 kommentarer:

 1. Morsomt, jeg er også i knekkebrødbaking for tida, et lite forsøk på et sunnere liv. Må jo prøve iallefall ;).

  Ha en herlig helg!

  Klem, klem!

  SvarSlett
 2. Nå er det en liten stund siden jeg har laget knekkebrød, men nå inspirerte du meg!! Man får ikke kjøpt så gode knekkebrød som dem man lager, synes jeg.

  Stor helgeklem fra meg:)

  SvarSlett
 3. Ja disse er kjempegode og går fort unna her i huset.
  Ha en fin helg.

  SvarSlett
 4. Takk for anbefaling! Jeg baker knekkebrød omtrent en gang i uken. Synes de er så gode, men jeg bruker den samme oppskrifta hver gang og den er litt annerledes enn den du presenterer her, men nå fikk jeg lyst til å prøve en som er litt annerledes :-)

  SvarSlett
 5. Så deilig det så ut!

  Jeg har en award til deg inne hos meg - håper du vil ta en titt på den :)

  Ha en flott søndag,
  klem

  SvarSlett
 6. Disse så utrolig gode ut, Hanne. Jeg har nok vært på samme bakeri som deg, for jeg sperret øynene opp da jeg så prisen. Tenkte at det var best å ikke smake på dem i tilfelle de var veldig gode. Like greit å bake selv.

  SvarSlett
 7. Deilig med hjemmebakt knekkebrød. Her elsker alle i huset de :) så det blir fort tomt. Lagde en ladning på fredag. Jammi...

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på kommentaren din! Tusen takk!

Related Posts with Thumbnails