søndag 20. februar 2011

Bokomslag!

Ingen helg uten noen runder med symaskina.... ;) Slik har det blitt, gitt...  Kan liksom ikke gå forbi den uten å slenge meg nedpå sykrakken et par minutter. Jeg har laget en del småting i form av sminkevesker og toalettmapper og de har forsvunnet ut av huset like raskt som de har blitt produsert. Derfor ingen bilder av dem.


I helga har jeg blant annet leitet litt rundt på nettet etter inspirasjon til broderier - til den nye broderimaskina. Jeg har fått med meg at flere kjente papirprodusenter også produserer stoff, men at de lager broderier - var ukjent for meg. Stempeltrykk og figurer fra klippark overføres altså til frittstående broderier - jeg har funnet de lekreste swirler og tekstbokser og skjønner at med litt intensiv lesning av bruksanvisningen kan få til noe liknende selv (overføringer) på broderimaskina. Enn så lenge koser jeg meg med ferdiglaget.
Denne helga har jeg funnet ut at det ikke er så langt fra papirhobbyen til stoffhobbyen i det hele tatt (eller omvendt) - disse områdene beveger seg stadig nærmere hverandre i min verden i alle fall. Jeg som tidligere sydde på papir er i ferd med å scrappe med stoff.


Her er i alle fall resultatet av helgas runder med symaskiner.. Først et broderi på lin (Fancy Pants) og deretter sammensying av et bokomslag til en skolebok. Jeg kommer til å lage flere bokomslag til skolebøker etterhvert.  Lin er veldig stivt og vanskelig å få rundt boka til slutt - mulig et elastisk stoff hadde vært bedre egnet? Bokomslagene kan brukes flere år og det liker jeg -  gjenbruk er en fin ting!Ha en hyggelig søndagskveld!

11 kommentarer:

 1. Utrolig fint Hanne. Jeg blir mer og mer sjuk på en broderi maskin jeg med :) Ha en flott søndagskveld :)

  SvarSlett
 2. Utrolig fint!
  Jeg øøønsker meg syyyyymaskin!

  Ha en fin søndagskveld!

  SvarSlett
 3. Wow, lekkert! Du er altså så utrolig kreativ, flinka!

  Ha en koselig kveld!

  SvarSlett
 4. Du er så flink!! Jeg har symaskin, men er ikke flink med den. Skulle ønske jeg kunne sy sånne småprosjekter jeg... I mens får jeg nyte synet av alt det flotte du lager, og drømme at jeg kan klare det selv en dag;)

  SvarSlett
 5. Lekkert!
  - som alltid :)

  Ha en fin kveld,
  klem

  SvarSlett
 6. Hva du får til!! Veldig fint arbeid:)

  Lite sying på meg for tiden, ønsker meg sprekere stoff!!

  Ha en fin uke:)
  Klem:)

  SvarSlett
 7. Dette er en god ide til bokbind som varer og varer og varer..... Jeg har mye å prøve meg på når bunaden er ferdig ;)klem fra Ann Kristin

  SvarSlett
 8. WOW! Noe så utrolig lekkert!!!

  SvarSlett
 9. Alltid like koselig å titte innom bloggen din, Hanne. Her bugner det av gode ideer og mye moro å lage. Håper du kan komme fra til lørdag, så tar vi oss en god runde med skravlings.

  SvarSlett
 10. Den var knalltøff!! Utrolig stilig :D

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på kommentaren din! Tusen takk!

Related Posts with Thumbnails