fredag 13. mai 2011

Lommebok-kort til konfirmasjon.

Beklager, dette innlegget måtte jeg skrive påny - blogger har rotet det til litt her - sjekk også om du er borte fra give-awayen min i innlegget under. Vet at det var 25 påmeldte, blogger har mistet to for meg (tror den ene var Tove!) - om du ikke er med og har lyst  - hadde det vært moro om du også ville være med!
Som tidligere nevnt er det en konfirmasjon på gang... Det er noen år til vi skal feire slike begivenheter her i huset, men vi er inviterte gjester og da må det lages kort!Denne gangen har jeg jukset litt og brukt min søsters kort (link her) i alle fall til stor inspirasjon....
Det er flere som lager slike lommebok-kort og inspirasjon med oppskrift finner du f.eks her og her. Jannhilds utgave er fin inspirasjon til guttekort, om det er det du ønsker degDa håper jeg at ikke innlegget forsvinner igjen og at Blogger har lagt problemene sine bak seg!
Ønsker dere en riktig hyggelig fredags-kveld!

Hanne

7 kommentarer:

 1. Det var jo et kjempefint kort. Liker slike jeg. =) Klem Misemor

  SvarSlett
 2. Kjempeflott kort, vakkert pyntet!
  Trenger et konfiramsjonskort i år jeg også!

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 3. Så nydelig kort, Hanne. Jeg er jo ikke scrapper selv, men ut ifra hva jeg kan bedømme er du veldig dyktig med dette. Jeg er helt sikker på at du kunne fått deg en bra tilleggsinntekt hvis du solgte konfirmasjonskort på epla :-))

  SvarSlett
 4. Utrolig fint og ypperlig til konfirmasjonskort.

  Klem

  SvarSlett
 5. Så flott kort!
  Klem

  SvarSlett
 6. Der prøver jeg igjen:) Har hatt problemer med å kommentere hos andre bloggere, systemet har ligget nede. Flotte kort du har laget!! Mye arbeid bak de, tenker jeg.

  Ha en fin kveld videre:)

  SvarSlett
 7. Utrolig flott, nydelige ark.
  Du er kjempeflink Hanne.

  Klem..

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på kommentaren din! Tusen takk!

Related Posts with Thumbnails