lørdag 26. juni 2010

Oppryddingstid!

Etter lang tid med "oppmanning" gikk jeg i gang med opprydding av barnerom. Det er vel ikke det morsomste jeg vet og derfor havner det langt ned på prioriteringslista... Når jeg derimot går i gang, blir det gjort grundig. Sorteringsjobben er gjerne den største bøygen. Skiltet er kjøpt på "frøken Olsen" i Arendal - Helene har skrevet med kritt.
Minstejenta synes heldigvis det er ganske morsomt med oppryddingsprosjekter og jeg fikk god hjelp underveis. Hun vurderte og plasserte, hadde egne meninger om hva som var bra og hva som så mindre bra ut. (Fat og skåler er fra Kremmerhuset).


Denne gamle kofferten fra da mammaen var liten, fikk plass i hylla over sofaen (som inntil nylig har fungert som seng).

Høydepunktet under oppryddingen var da ho mor sydde lappeteppe i yndlingsfargene. Helene fikk selv velge stoffer fra lageret...(bra at det faktisk kan brukes til noe....) Lappeteppet til sofaen har innlegg av fleecepledd.Da jeg først var i gang ble det også en stolpute i matchende stoffer. Stolen måtte selvfølgelig males først. En enkel opprydding var nå blitt til et prosjekt...Her et lite nærbilde av lappene. Noen lapper er kjøpt på Stoff og Stil, noen på Quilten i Arendal og et er visst bestilt på Etsy.


Alle dørhåntak på klesskap og nymalt skatoll fikk nye knotter (kjøpt hos "frøken Olsen"). Det kostet noen kroner, men resultatet var vel verdt prisen.Mammaen brukte litt tid på oppryddingen, men både mor og datter var godt fornøyd. Så godt fornøyd at oppryddingen av barnerom nr. 2, gikk som en lek....nesten.4 kommentarer:

 1. ÅH så lekkert!!! Knallflott rom!!

  SvarSlett
 2. Nyyyyydelig! Så flott rommet ble!:D

  SvarSlett
 3. Du er herved invitert når jeg skal ut for å handle ting til Hannas lille jenterom. Herlighet så fint det har blitt, Hanne. Liker det friske fargevalget!

  SvarSlett
 4. Hei... :O)
  Du går jammen grundig til verks når du skal rydde et rom..., både vask, rydding, søm og maling...lol

  Rommet ble kjempeflott, likte teppet du har sydd veldig godt!

  God sommer!

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på kommentaren din! Tusen takk!

Related Posts with Thumbnails