søndag 11. juli 2010

Å begrense seg...hva er det?Dette innlegget skal ikke handle om Svalestjerter eller andre sommerfugler. Jeg klarte bare ikke dy meg for å vise fram bildet... Utrolig vakker er den, med sine nesten 9 cm i vingespenn. Bildet er tatt utenfor huset.
Nei, det jeg skal vise fram er noe langt annerledes.....jeg har en uhelbredelig uvane/vane aldri å begrense meg... Når jeg lager noe gjør jeg det til gangs...

Jeg har nevnt det før og kommer sikkert til å gjenta meg selv til det kjedsommelige. Finner jeg fram til noe jeg liker å lage, blir det masseproduksjon..Det være seg makrame'armbånd, votter eller esker av papir. Det er derfor viktig å finne nettopp det riktige designet til julekortene -knappes trykkes på automatisk, jeg er selvdreven...Til jeg er forsynt vel og merke. Da er det jamnt stopp - om så det er fire omganger igjen av strikkesengeteppet eller kun håndsømmen i bunnen av ei veske som gjenstår.

Jeg fant en tutorial på en pengepung inne hos Timotei, jeg har også sett en liknende pung (kan ha flere bruksområder altså) i oppskriftene til Sara Bolster. Dette var morro tenkte Hanne og vips hadde en pung formert seg til tyve...eller så der.

Uten glidelåser ligger de der..., heldigvis føles det bra å tenke på at de skal ferdigstilles...jeg er ikke lei ennå. Det er forsåvidt også bra at jeg har to jenter som skal i jentebursdager! Vi har allerede gitt bort en med sminke, neste gang går det an å gi bort en med penger oppi.


Jammen godt jeg er flink til å handle stoffer...Her har det gått unna. Alle pengepungene/sminkepungene er foret og har fleece (oppklipte tepper) inni. Kanten rundt er sydd på både med maskin/hånd.


Stoffene er fra Stoff og Stil, Tilda, Quilten i Arendal og Lysthuset i Grimstad.

Denne sminkepungen er litt større og er laget ved hjelp av lappeteknikk. Her har jeg brukt ruter på ca 6.5 cm - 24 stk.


Dette var veldig morro! Jeg har handlet inn glidelåser an mass - fra Etsy - og prisen er det lite å si på!5 kommentarer:

 1. Det er en fryd å titte innom bloggen din! GJø det stort sett hver gang du poster noe......er veldig dårlig på å legge igjen en hilsen..beklager det altså ;)

  Du poster så flotte bilder, og det er så gøy å se alt det flotte du lager! Jeg digger disse små pungene og sminkepungene, og så lurte jeg på...kunne du tenke deg å selge et par, tre av de eller?? Kan du ikke sende meg en mail evt?

  Ha en fortsatt fin sommer Hanne!

  SvarSlett
 2. Disse "Timotei-pungene" er herlige, og du har laget et flott lager å ta av!
  Fortsatt god sommer, ferieklem fra Trøndelag! :-)

  SvarSlett
 3. WOW! Så utrolig fine disse sminke-pungene er Hanne. Du er superflink!! Det var utrolig KOSELIG å treffe deg og Tove på Sørlandet i sommer!!! Tusen takk for en hærlig dag. :)
  Håper vi sees om ikke altfor lenge. Døra mi er alltid åpen vet du ;) ;)

  KLEM

  SvarSlett
 4. Så mye fint du lager, du er flink! :)

  SvarSlett
 5. Gjett om jeg kjenner meg igjen! Masseproduksjon til det brått og uventet kan si stopp. Men etter en stund, dager, måneder eller år så blir tingene fullført. Jeg liker bloggen din! Mvh Siri

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på kommentaren din! Tusen takk!

Related Posts with Thumbnails